🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا کارگر مسئول رفع عیب کردن شغلهای تعریف نشده با تامین اجتماعی میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۰۲

سلام/سئوالی در رابطه باشغل تعریف نشده دارم دربرگه رای اداره کار یابه عبارتی رای هیئت تشخیص اداره کار نوشته شده وطیفه کارفرماست که شغلهای تعریف نشده کارگر راباتامین اجتماعی منطقه رفع عیب نموده وتعریف شده نماید پس چرا کارگر رابه دیوان عدالت اداری هدایت نموده وبه اومیگویند که بایددر این زمینه به دیوان شکایت نماید به نوعی مسئولیت خود واحد پرسنلی شرکت یا کارخانه را به دوش کارگر میاندازنداین عملکرد واحد اداری کارخانه مذکور قانونی است وباید کارگر به دنبال شکایت برود یا کارفرمالطفا" درصورت امکان راهنمایی نمایید ./باتشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در اصل وظیفه کارفرما میباشد ولی به دلیل اینکه در حال حاضر کارگر برای کارفرما کار میکند کارفرما میتواند بخشی از وظایف خود را به کارگر محول کند و در صورتیکه کارگر شکایتی علیه کارفرما دارد باید در اداره کار علیه ایشان شکایت کند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط