آیا کسی میتواند از ملکی که سند ثبت شده رسمی دارد شکایت کند و ادعای وراثی بودن زمین را بکند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۵

با سلام،

و در صورت این ادعا ارایه سند ملک از طرف مالک برای پایان شکایت کافی است؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شخصی که سند رسمی بنام اوست مالک شناخته میشود ، کسی نمیتواند ادعایی نماید مگر برای ابطال سند به دلیل صدور خلاف قانونی سند ، که اثبات چنین امری نیز بسیار سخت است .

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

در صورتی که پیرامون نحوه صدور سند یا منشاء مالکیت ملک ادعایی مطرح شود قابل رسیدگی در دادگاه بوده و صرف ارائه سند نمیتواند مانع رسیدگی گردد .
برای راهنمایی دقیق تر باید جزئیات موضوع مطرح شود .

سلام
طبق قانون کسی که سند مالکیت ملکی را دارد مالک آن شناخته می‌شود و کسی نمی‌تواند ادعایی خلاف آن بکند
مگر این که مدعی باشد که سند رسمی خلاف قانون صادر شده است و درخواست ابطال آن را بکند که این هم به راحتی پذیرفته نمی شود
یا مدعی باشد که از مالک رسمی خریده است که این هم مستلزم ارائه دلیل می باشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط