شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ
بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
سلام
البته قبل از اجرای تعهد و بدون ایجاد خسارت فوت کرده باشد در قانون مدنی اشاره ای نشده لطفا توضیح دهید با ذکر دلیل و منبع با تشکر البته به نظر من چون با فوت یک طرف که ایجاب کننده است طرف دیگر نمیتوان قبول کند من دانشجوی حقوق هستم لطفا توضیح دهید تشکر.
با سلام و درود بر شما
. مطابق بند ۵ ماده ۷۴۶ ق.م، در صورتی که حق مکفولله به دیگری منتقل شود، کفالت کفیل نیز مانند سایر تضمینات از بین میرود و بنابراین، کفیل بری میشود، برای مثال، اگر مکفولله، ملکی که مبنای حق ارتفاق وی باشد را بفروشد، تعهد کفیل، ساقط میشود. اما اگر انتقال قهری باشد بدین صورت که مکفولله بمیرد و به ورثه او برسد، کفالت از بین نمیرود (ماده ۷۴۸ ق.م). اما فوت مکفول، موجب برائت ذمه کفیل خواهد شد به شرط آنکه فوت مکفول، قبل از تعهد احضار باشد اگر بعد از آن باشد که از کفیل مطالبه احضار مکفول شده و کفیل وی را حاضر نکند و بعد از آن مکفول بمیرد. ذمه کفیل به پرداخت دین مشغول شده و از بین نمیرود. جنون مکفول اگر قابل درمان نباشد، موجب برائت ذمه کفیل است.
((فوت کفیل نیز، موجب انحلال کفالت است مگر آنکه کفیل از احضار مکفول، سر باز زند و بعد از آن بمیرد، که در این صورت، تعهد پرداخت خسارت از ترکه وی برداشته میشود.))