🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا کل دیه را از طریق حکم دادگاه از بیمه گذار بعدا دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۱۳

سلام خدمت عزیزان
یک سوال داشتم
طبق نظر دادگاه دیه راننده به روز باید حساب گردد تصادف در سال ۹۸ اتفاق افتاده و رای پزشک قانونی در سال۹۹ صادر شده است حالا اگر بیمه بخواهد بروز پرداخت نکند ایا برای شکایت و دریافت به روز دیه مبلغ دیه را دریافت کرد و امضا رضایت داد و بعد شکایت کرد یا که کلا دریافت نکنم و هیچ امضای در بیمه گر ندهم و شکایت کنم و کل دیه را از طریق حکم دادگاه از بیمه گذار بعدا دریافت کنم ممنون میشم راهنمایی دقیق کنید باتشکر

۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دیه پرداختی از بیمه باید به نرخ روز صورت گیرد برای دریافت دیه به نرخ روز نباید به بیمه رضایت نامه بدهید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

دیه باید به نرخ روز باشد

اجرای احکام خوددیه را محاسبه ودریافت خواهدکرد یده یوم الادا می باشد

سلام دیه به روز محاسبه میشود موفق باشید

سلام
اصولا دیه باید به قیمت روز پرداخت شود.

دیه بر اساس نرخ روز یعنی روز تسویه، پرداخت می‎‎شود،
ا ما زیان‎‎دیده نمی‎تواند دریافت مبلغ دیه را به تاخیر بیندازد
تا از منافع افزایش دیه بهره‎مند شود. به همین دلیل اگر تاخیر
در پرداخت از سوی بیمه‎گر باشد، می‎بایست با نرخ روز تسویه، دیه پرداخت شود. منتها اگر بیمه‎گر به تکالیف خود عمل کرد و زیان‎دیده دریافت دیه را به تاخیر اندازد، بیمه‎گر می‎تواند مبلغ دیه را به حساب دادگستری واریز کند و این موضوع به منزله پرداخت محسوب می‎شود

درود بر شما، توصیه می‌شود به دلیل اینکه دیه بایستی به نرخ روز پرداخت شود، رضایت‌نامه ای به بیمه نداده و دیه را از طریق حکم دادگاه به طور کامل از بیمه مطالبه نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط