🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا کمک خواستن یک خانم در خیابان از آقا رابطه نامشروع میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۰۱

با سلام
چنذ ماه پیش در فضای مجازی خانومی از بنده کمک خواستن برای تعمیر ماشین تصادفی خود من هم رفتم و ماشین ایشون و بردم صافکاری اقوام خودم. فردا که ماشین درست شد خانوم اومد صافکاری و ماشین گرفت و به نیت خیر مراهم با خود بردن که به یک مسیری برسیم تا من بتوانم برم خانه که در مسیر اقای جلوی ماشین را گرفت و من متوجه شدم ایشون شوهر ابن خانوم هستن که اونجا زد وخورد صورت گرفت و به کلانتری فرستاده و بعد دادگاه که من به اون اقا گفتم من با خانوم شما رابطه نداشتم و این خانوم در تلکرام از من کمک خواستن و ایشان قبول کردن و رضایت دادن بعذ از اون ماجرا خانوم ایشون و من در تلگرام با هم دردل میکنیم گاهی و عکس میفرستیم و میخندیم و گاهی هم تماس میگیریم و یکی دو بار در مهمونی و خیابان هم و دیدیم .نا گفته نماند که این خانوم اقا چند سال هست که جدا زندگی میکنند و شوهر این خانوم عدم تمکین این خانوم را گرفته اند .میخواستم بدونم اگه اون اقا الان شکایت کنن و مدرکشون فقط تماس و تلگرام باشد میتوونن رابطه نامشروع ثابت کنن ؟؟؟؟
متشکرم از وجوودتان

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه شکایتی در دادسرا به جرم رابطه نامشروع تنظیم شود قاضی متن پیامکها و یا عکس ها را بررسی خواهد کرد و با توجه به محتوای آن در صورتیکه مدارک دیگری نباشد قرار منع تعقیب صادر میشود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط