آیا کنترل موبایل شوهر حتی برای اثبات روابط نامشروع جرم است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۳

با سلام، آیا زنی که از روابط نامشروع شوهرخود بازنان و دختران ناباب(خصوصا تلفنی) مطلع شده و به یقین رسیده است، و از روی ناچاری و تنهایی برای اثبات این موضوع نزدیک به دو سال است که خط تلفن شوهر را کنترل و ریزمکالماتش و شماره و تماس های تلفنی با آن افراد را نیز به دست آورده و طی این مدت دو سه باری هم صدای شوهرش هنگام تماس تلفنی با یکی از آن دختران راهم داخل خودروی شوهر ضبط کرده باشد، اگر الان بخواهد شکایت کند می تواند در دادگاه از این مدارک علیه شوهرش استفاده کند یا به خاطر کنترل خط محکوم خواهد شد؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما با مواردی که فرمودید می‌توانید علیه ایشان شکایت نماید و امکان حصول نتیجه هم وجود خواهد داشت اما ممکن ایشان علیه شما شکایتی تحت عنوان دسترسی غیر مجاز ارائه نمایند

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

سلام
شما می توانید نسبت به همسر خود اقدام به طرح دعوا با استناد به مواردی که فرمودید نمایید اما وصول نتیجه قطعی نیست
در خصوص دسترسی به ریزمکالمات و ... ممکن است بازخواست شوید

با سلام دو عنوان مجرمانه وجود دارد یکی دسترسی غیر مجاز و دوم شنود غیر مجاز
در مورد دسترسی اگر گوشی همسر شما دارای کد و پسورد و یاموارد مشابه باشد و شما بدون اطلاع ایشان به این کدها دست یافته و پس از آن اطلاعات گوشی را چک کرده باشید جرم رخ داده است ولیکن اگر کد و یا پسورد نداشته باشد جرمی رخ نداده است چرا که در جرم دسترسی غیر مجاز داشتن تدابیر امنیتیذحفاظت برای گوشی یا موارد مشابه شرط می باشد
اما در مورد شنود با توجه به اینکه شما به طور غیر مجاز اقدام به اینکار کرده اید با شکایت شوهر محکوم خواهید شد
فارغ از این مساله که روش تحصیل مدرک اگر غیر مجاز باشد دادگاه به مدارک توجه می کند یا خیر باید اعلام کرد به نظر با مدرک فوق، دادگاه ،مکالمه تلفنی را دلیل بر روابط نامشروع تلقی نمی کند.

سلام. رابطه نامشروع بایستی فیزیکی اتفاق بیفتد. همچنین ایشان میتواند با عنوان دسترسی غیر مجاز از شما شکایت کند..

سلام
مواردی که گفتید هر چند عرفا ارتباط نامشروع را محرز می کند اما دلیل محکمه پسندی برای دادگاه نیستند و قانونا نمی توانند مستندی برای ایراد اتهام رابطه نامشروع باشند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط