🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا گذشت ۱۹ ماه از فروش، بر موضوع تاثیری دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۳

در بهمن ۹۷ خودرو پراید به فروش رفته و خریدار در اردیبهشت ۹۸ برای فک پلاک مراجعه نموده. در آنجا گفتند که بدنه دو تکه است و امکان فک وجود ندارد و این موضوع در برگ سبز خودرو درج شد (در حالی که من هنگام خرید با این اشکال مواجه نشدم و در زمان مالکیت، اتفاقی برای خودرو نیفتاد). با این وجود خریدار معامله را فسخ ننمود. اکنون پس از چند بار خرید و فروش همان خودرو، آخرین خریدار مراجعه نموده و تقاضای اصلاح اشکال را دارد (تمام خریداران از اشکال در خودرو مطلع هستند چون در برگ سبز درج شده). با این شرایط قانون در این باره چه می گوید؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ..

مورد فوق عیب خودرو محسوب می شود که از نظر مشتری مستور مانده . البته چنانچه خریداران قبل از مشتری معترض به این امر واقف بوده اند و از جاییکه خیار عیب قانونا فوری است و در صورت گذشت زمان از شخص صاحب خیار زایل می شود ، بنابراین با رعایت موارد فوق ، فروشنده ی آخر در مقابل خریدار معترض مسئول است( در صورتی که فروشنده ی آخر به این عیب آگاه بوده )

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط