🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا گرفتن اسکرین شات از فضای مجازی قابل استناد در دادگاه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۱۸۲

باسلام
شماره های بنده روی گوشی شوهرم نیز وجوددارد وقتی دوست بنده درتلگرام جوین شد به همسرم نیز پیغام رفت وایشون برطبق عادت سلام کردند که ببینند چه کسی هستند اما فردا اونروز من به صورت اتفاقی توی گوشی دوستم دیدم‌که ایشون از پیام شوهرم عکس گرفته ووپیامشونگه داشته برام سوال شد وازش سوال کردم‌گفت میخواستم بهت بگم مونده بودم چطور خلاصه من از همسرم پیگیرشدم وگفتند فکرکردن رفیق خودشونه و من به اون خانم اعتراض کردم که چرا جوابشو ندادی ویا بهم نگفتی وحتی شمارشونو ذخیره کردند وبحثمون بالاگرفت وایشون گفتند ازتون شکایت میکنم متاسفانه من ودوستم همکار هم هستیم ودریک سازمان دولتی بزرگ کار میکنیم سوالم اینه که ایشون چه شکایتی میتونه بکنه ومن چه شکایتی؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب گرامی بهترین کار برقراری صلح و سازش می باشد زیرا نه شکایت دوستتان از شما دارای بار اثباتی می باشد و نه شما از ایشان.  مگر اینکه مرتکب جرم توهین و افترا علیه یکدیگر شده باشید که در این صورت قابل پیگیری است. مضافا اینکه اسکرین شات در دادگاه دلیل محسوب نمی شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط