🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا گرفتن رضایت شاکی خصوصی توسط متهم اقرار به ارتکاب جرم محسوب می گردد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۸۲

ببخشید موضوع مزاحمت تلفنی نبوده اصلاح شده سوال این است
مادر بنده گوشی خود را چند ماه پیش در پارک گم کرده و بدلیل عدم آگاهی و توانایی سیم کارت خود را نسوزانده و اعلام مفقودی هم نکرده و الان یک ابلاغیه برایش آمده که خانمی از دست شما شکایت کرده که سیم کارت شما(مادر من) بر روی گوشی سرقتی ایشان فعال شده خواشمندم راهنمایی نمایید چه اتفاقی خواهد افتاد و چکار باید بکنیم من پس از ابلاغیه رفتم سیمکارتش را برایش سوزاندم ولی چون جعبه گوشی را نداشتم نتوانستم اعلام مفقودی کنم . لطفا راهنمایی فرمایید. متشکرم

چنانچه عرض کردم ایشان بدلیل عدم آگاهی اعلام مفقودی نکرده اند مدارک مثبته جهت اثبات ادعای مقودی شامل چه موارد دیگری می تواند باشد

با تشکر فراوان

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این گونه موارد به دلیل عدم اعلام مفقودی معمولا اخطاریه از دادسرا برای شما ارسال شده و از شما میخواهند که کارتن گوشی و شماره ی سریال منطبق با گوشی را ارائه دهید لذا در صورت نبودن کارتن نیز میتوانید فاکتور خرید آن و در مرحله ی آخر فروشنده ای که گوشی از آن مکان خریداری شده است را برای ادای شهادت احضار نمائید.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط