🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آ یا من میتونم با شکایت از فروشنده خسارت خود را دریافت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۴

سلام
من چند روز پیش یک خودرو معامله کردم که بعد از پرداخت کامل مبلغ خودرو فروشنده به من وکالت داد که برم برای تعویض پلاک و دو روز بعد از آن سند قطعی زدم ولی یک روز بعد از سند زدن خودرو، بنده متوجه شدم که فروشنده درمورد شرایط خودرو به من دروغ گفته و خودرو معایب بسیاری دارد و بعد از اینکه خودرو را به کارشناسی بردم کارشناس بعد از بررسی کامل خودرو، قیمت واقعی آن را حدود ۲۰ میلیون کمتر از آن مبلغی که من پرداخت کرده بودم تعیین کرد. یعنی من چون خودرو را پیش از معامله به دلیل دروغ و فریب فروشنده برای کارشناسی نبرده بودم الان فهمیدم که از این معامله ۲۰ میلیون طبق نظر رسمی کارشناس معتبر ضرر کردم. حال فروشنده مدعی شده که تو خودرو را دیده بودی و بعد از آن به تعویض پلاک رفتی و در آنجا کارشناس تعویض پلاک خودرو را بررسی کرده بود. ولی من در زمان معامله از شرایط واقعی خودرو اطلاع نداشتم. آ یا من میتونم با شکایت از فروشنده خسارت خود را دریافت کنم؟
در ضمن قبل از خرید فروشنده به من گفته بود که خودرو کاملا سالم و بی نقص است ولی در قولنامه در مورد شرایط خودرو چیزی نوشته نشده اما کارکرد خودرو نوشته شده بود که آن هم طبق بررسی کارشناس دروغ بود و کارکرد واقعی خودرو حدود ۱۰۰ هزار کیلومتر بیشتر است

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، بله مستند به دلایل میتوانید تدلیس در معامله هم معامله فسخ کنید و هم می‌توانید بابت خیار عیب خسارت خود را برابر نطریه کارشناس دریافت کنید موفق باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان

سلام ... شما میتونید با خیار غبن فاحش اقدام به فسخ معامله کنید یا به استناد خیار عیب ادعای خسارت کنید اما نکته اینجاست که در قرارداد و سند رسمی خیارات را ساقط کرده اید یا خیر ، متاسفانه در اکثر اسناد رسمی بدون اطلاع دقیق طرفین کلیه خیارات طرفین ولو غین فاحش ساقط میشود و طرفین هم امضا میکنند ! قرداد و سند رسمی را بررسی کنید اگر خیار ( اختیار فسخ ) را ساقط نکرده اید میتونید اقدام کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط