🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ابطال اعسار پرداخت علی‌رغم پرداخت اقساط، الزام به پرداخت یک‌جا

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۷۰

با سلام، من ۳ فقره سفته داشتم و شاکی دارم. ۷۰ میلیون سفته من در تاریخ ۵ شهریور ۱۴۰۲ با قبول حکم اعسار به ۴۹۰ میلیون تومان تبدیل شده، بعد از دادگاه تجدیدنظر رای در تاریخ ۲۳ آبان قطعی شد که بنده در تاریخ ۴ آذر من پیش قسط ۹۰ میلیون طبق رای دادگاه پرداخت کردم، البته اولین قسط هم که مبلغش ۲۰ میلیون بود ماهی با پیش قسط پرداخت کردم و تا الان من ۱۰ قسط پرداخت کردم ولی برایم حکم جلب صادر شده که اقساط پرداخت نشده در صورتی که من ۱۰ قسط بیست میلیونی با ۹۰ میلیون پیش قسط پرداخت کردم. رفتم دادگاه میگن تو الان باید ۱۲ قسط پرداخت می‌کردی که نکردی، حکم اعسار شما باطل شده و کلا باید ۴۶۸ میلیون دیگه پرداخت کنی اون هم یک جا. مگه میشه همچین چیزی؟

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که اگر توانایی مالی احراز شود، اعسار منتفی است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

سلام

چناچه ادله کافی مبنی بر توان مالی شما جهت پرداخت وجود داشته باشد اعسار رد می شود

سلام ، درصورتیکه توانایی و ملائت شما جهت پرداخت یکجا ثابت گردد اعسار شما رد خواهد شد .

سلام
درصورتی که توانایی مالی تان محرز شود، اعسار منتفی و باطل می گردد.

سلام چنانچه در دادنامه شرط حال شدن دیون درصورت عدم پرداخت اقساط قید شده باشد بصورت یکجا باید پرداخت نمایید در غیراینصورت نمیتوان یکجا مطالبه نمود

سلام حکم اعسار باطل نمی شود مگر اینکه تمکن مالی شما اثبات شود.

با سلام
اگر توانایی مالی شما برای پرداخت یکجای مبلغ اثبات شود ، حکم اعسار منتفی می شود در غیر این صورت دلیلی برای ابطال حکم اعسار شما وجود ندارد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط