🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ابطال رای اثبات مالکیت و الزام به سند با خودرو پلاک توقیفی

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۰۳

با سلام، ضمن اینکه رای اثبات مالکیت و الزام به سند خودرویی که دارای شکایت سیستمی وغیرقابل نقل وانتقال از دادگاه دیگری هست با رسیدگی ماهوی صادر و قطعیت یافته. آیا با توجه به اینکه مدارک ارائه شده خواندگان و قولنامه‌های تعدادی از ایادی در وقت معین و تاریخ فوق تنظیم نشده، امکان ایراد از رای صادره می‌باشد؟ در صورتی که رای صادره خلاف شرع و قانون اساسی با پلاک توقیفی سیستمی صادر شده، این امکان را دارد؟ از چه راهی امکان اقدام و رای صادره قابل نقض می‌باشد؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوان از حکم صادره در صورت قطعیت اعاده دادرسی نمود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام حسب مورد تجدیدنظر خواهی یا اعاده دادرسی یا اعمال ماده ۴۷۷ پیشنهاد می‌شود.

با سلام
اگر رای صادره خلاف شرع است درخواست اعاده دادرسی موضوع ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری را به رئیس کل دادگستری استان تقدیم کنید.

با سلام با توجه به‌گفته‌های شما مورد از موارد اعاده دادرسی میباشد

با سلام اگر رای قطعی صادر شده است و به لحاظ وجود اسناد غیرواقعی خلاف قانون است می توانید اعاده دادرسی کنید و اگر خلاف بین شرع است می توانید اعمال ماده ۴۷۷ تقاضا کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط