ابطال سند سرقفلی بعد از انحصار وراثت چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۲۰

با سلام
ملکی است که مغازه ای دارد و این ملک طی گواهی انحصار وراثت به یکی از وراث رسیده است . البته سرقفلی مغازه این ملک در زمان حیات مورث فروخته شده است.
این مغازه بعد از صدور انحصار وراثت توسط صاحب سرقفلی بدون اجازه وارث اصلی ( و با اجازه کتبی یکی از وراث غیر مالک) فروخته می شود و بعد از شکایت وارث دادگاه حکم تخلیه صادر می کند.
آیا چنانچه وارث ،درخواست ابطال سند سرقفلی (صاحب سرقفلی قبلی) را مطرح و پیگیری کند آیا بعد از ابطال آن سند، مالکیت سرقفلی به مالک (وارث) فعلی ملک خواهد رسید یا متعلق به همه وراث است؟
اگر متعلق به همه وراث است، این مسئله در مورد وارثی که بعد از انحصار وراثت اجازه کتبی به خریدار مغازه (متصرف) داده بود چگونه است؟
با تشکر از پاسخ شما

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دلیل اینکه جزء ماترک متوفی بوده است لذا همه ی وراث از آن سهم خواهند برد.در صورت فسخ قرارداد و یا فروش حق سرقفلی اذن داده شده به خریدار از بین خواهد رفت.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط