🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ابلاغیه با موضوع اعلام ایرادات در جرایم موضوع دادگاه چه مفهومی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸,۹۵۱

سلام خدا قوت در جریان قتل عمد خواهرم توسط همسرش ابلاغیه ای دریافت کردیم مبنی بر اعلام ایرادات در جرایم موضوع صلاحیت دادگاه کیفری شعبه ۱ ویژه اطفال خواستم بپرسم دقیقا از ما چه چیزی را مطالبه میکنند؟
لازم به ذکر خواهرم سه فرزند ۱۳ و ۸ و ۴ سال داشتند لطفا راهنمایی بفرمایید.
چرا هنوز دادگاه تشکیل نشده؟
با تشکر

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما به عنوان اصحاب دعوا باید اقدام به مطالعه پرونده نموده و هر گونه ایرادی در روند رسیدگی احراز نمودید مراتب را طی لایحه باید به دادگاه اعلام نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

سلام
احتمالا از شما گواهی انحصار وارثت یا اعلام ولایت یا قیمومت صغار و اطفال متوفی را می خواهند در هر حال با مراجعه به شعبه ایرادات و اشکالات را مرتفع کنید.

سلام.در پرونده های که صلاحیتشان کیفری یک است به طرفین و وکیل ایشان ابلاغ می شود که ظرف ده روز جهت مطالعه پرونده و اظهار ایرادات طی لایحه ای اقدام کنند و سپس قاضی مربوطه پرونده را مطالعه نموده و تصمیم گیری خواهد نمود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط