🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ابلاغیه چطور به دست اون میرسد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸۶

از کسی شکایت حقوقی کردم برای پولی که به حسابش زدم و باز پس نداده‌. اون شخص در سامانه ثنا ثبت نشده ولی من موبایل اون شخص را در اختیار مراجع قرار دادم در شرایط کنونی به خاطر بیماری کرونا ابلاغیه چطور به دست اون میرسه و اگه نرسید و در زمان جلسه رسیدگی حاضر نشد آیا رای به نفع من داده میشود؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرسشگر محترم.
همچو سابق به‌روش سنتی به ایشان ابلاغ می‌گردد.
النهایه در روند دادرسی تاثیری ندارد نهایتا حضور نیابد رای غیابی خواهد بود و از طرف نامبرده قابل واخوهی.
شما در روز جلسه با ادله و مدارک موجود تشریف ببرید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

درود
اگر ثنا ندارد مثل سابق به صورت سنتی ابلاغ می شود.

باسلام درصورتی که درسامانه ابلاغ ثبتنام ننموده باشد به صورت حضوری توسط مامور ابلاغ ارسال میگردد.

به آدرس خوانده ارسال میشه

با سلام
داشتن و نداشتن ثنا قضایی برای طرف مقابل شما فقط در رای صادره و مهلت قانونی برای واخواهی تاثیر میگذارد
ولی برای شما هم این امکان رو فراهم میکنه تا بهتر و دقیق تر دفاع نمایید و ادله خود را اثبات کنید چون اون فرد به دلیل غیبت از دفاع خود محروم است

با سلام واحترام چنانچه شخص مقابل ثبت ثنا نکرده ابلاغیه به صورت سنتی و دستی توسط مامور ابلاغ می شود و حاکم یا محکوم شدن به حضور یا عدم حضور بستگی ندارد و مهم دلایل شما می باشد که آیا قابل اثبات می باشد یا خیر حضور یا عدم حضور فقط نسبت به حضوری و غیابی بودن رای تاثیر دارد و همچنین نیز شخص حق دفاع خود را در آن مرحله از دست می دهد موفق و پیروز باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط