🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اتهام به روابط نا مشروع بین دکتر و مریض ایشان قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۹۲

من در تلگرام با دکترم چت داشته ام . نا خواسته استیکرى مستهجن براى ایشان از جانب من ارسال شد و من خیلی عذر خواهى کردم از ایشان ، حتى نوشتم خدا مرگم بدهد دستم خورد .. ایشان در ادامه استیکر شروع کردند به چت نامشروع و زدن حرف هاى مستهجن .. من ابتدا جوابی ندادم اما چون ایشان بحث را خاتمه ندادن من با شوخى مختصر بحث را فیصله دادم . اما همین موقع خانم ایشان گوشى را هک کرده بودن و از محتوى چت و استیکر اسکرین شات گرفتن و من را متهم به رابطه نامشروع با ایشان کردند .. درد دادسرا منع تعقیب براى من صادر شد اما دادیار جلب دادرسى دادند و باید در دادگاه حضور پیدا کنم .. ایا من محکوم میشوم؟ هیچ تماس و یا اس ام اسى جز رابطه پزشکى با ایشان نداشته ام.. من بدون عصا قادر به حرکت نیستم و مجرد هستم ٢٤ ساله ایشان حدود ٦٠ سال .. تنها متهم این پرونده من نیستم ایشان با منشى دوست بوده اند

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا زمانیکه تحقیقات به اتمام نرسد مشخص نخواهد بود که شما محکوم میشوید یا خیر لذا در صورتیکه اثبات شود پیامک های مستهجن بین شما و ایشان بوده است احتمال اینکه اثبات شود هست.

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۷,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط