🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اتهام جعل سند عادی قولنامه در چه صورتی محرز است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۷۶۴

با سلام و تشکر فراوان بابت ایجاد آرامش. سال ۹۰ زمینی با قولنامه خریدم. حال شخصی ثالث بدون هیچ مدرکی صرفا با ادعا بنده را متهم به جعل قولنامه کرده است و مدعی است زمین مال من است. همه شهود قولنامه فوت کرده اند خوشبختانه فروشنده و صاحب ملک زنده است. دادگاه بدون ایرادهای بنده مبنی بر عدم ارایه دلیل و مدرک خواهان، قولنامه را به کارشناسی یکنفره داد. ایشان همه امضاهای شهود را مطابقت ندانست و در خصوص فروشنده هم نوشته که علیرغم اقرار به معامله اما امضا صحت ندارد. اصلا اسمی از بنده و اظهاراتم در قولنامه ذکر نکرده. آیا اقرار فروشنده کفایت نمی کند در حالی که ده سال از امضای ایشان گذشته است طبیعی است اختلافاتی در امضا باشد

۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام چون ایشان اقرار کرده اند موردی نخواهد بود

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

اصل فروشنده است که اقرارکرده وهیچ شکایتی نداردبازهم بستگی به دلایل ورای قاضی دارد

سلام
چون فروشنده اقرار کرده نظر کارشناسی ارجحیت نمی یابد.

نظر کارشناسی لازم الاتباع برای قاضی رسیدگی کننده نیست و اقرار فروشنده بر آن ارجحیت دارد.

با سلام برادر محترم اگر فروشنده اقرار نمی کرد موضوع متفاوت می شد اما با توجه به اقرار فروشنده مشکلی متوجه شما نیست

اگر فروشنده اقرار کند قولنامه را امضا کرده شما محکوم به جعل نمیشوید

با سلام،با توجه به اقرار فروشنده به فروش و اینکه اقرار از ادله اثبات دعوی می باشد ،اتهامی متوجه شما نخواهد بود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط