🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اتهام زدن به بچه بازی در صورتیکه اثبات نشود چه مجازاتی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۷۳

تعدادی جوان منو تهدید کردن و به مدت 2 هفته تو محل مون آبرو و تهمت درگیری فیزیکی بامن داشتن و بچه های محل را نسبت به آدم بدی در ذهن شون ایجاد کرده اند اونا هیچ مدرکی بابت اتهام هاشون ندارن ولی با خراب من پیش همسایه ها مون به دروغ استهشاد جمع کردن برای روز دادگاه البته من از دست شون شکایت کردم صدا شون و پیام ها از شون ضبط کردم و به دادگاه ارائه کردم اونا به من اتهام بچه بازی و نشون دادن فیلم مبتذل به بچه ها اتهام زدن در حالی که خودشون بچه باز و فیلم مبتذل نشون بچه ها دادن حتی خود بچه ها اعتراف کرده اند که اونا بهشون نشون دادن و حتی بچه ها رو زدن و خودشون مامور جا زدن ولی بچه ها از این که به باباشون بگن میترسن کتک بخورن و دیگه نزارن بیان تو کوچه بازی کنن من صدا بچه ها رو هم ضبط کردن که اعتراف کردن پدر اونای که من اتهام زدن ارتشی و سپاهی هست
و پشت شون به اون گرمه و حتی از بچه ها شنیدم که بچندپسر بچه هم تا بحال تجاوز کردن خود کسی که باهاش این کارو کرده بودن گفته بود بهم ولی خوب ترسونده بودنش
من یک پرونده شکایت تجاوز هم دارم که اون هم فهمیدم اینا برام پاپوش درست کرده بودن که منو بد نام کنن
چون من هیچ کاری نکرده بودم و تبرئه شدم و پدر اون بچه رضایت داد ذهن اون بچه رو نصبت به من خراب کرده بودن اتهامات اینا
3 سال هست که من میزنن ولی اگر از تمام بچه های محل و همسایه ها بپسرن میگن که هیچ کار زشت من نکردم من فقط بچه ها رو دوست دارم و دوست دارم باهاشون بازی کنم سن من 26 هست و بچه ها بین 9 تا 20 سال هستن

لطفا منو راهنمای فرمایید سایت خیلی عالی دارید

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اثبات در خصوص شکایت ضرب و شتم باید شاهد معرفی کنید و صدای ضبط شده و ... نیز به عنوان اماره به علم قاضی کمک خواهد کرد لذا برای چگونگی اثبات باید به صورت حضوری با وکلای یاسا مشورت کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط