🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اتهام ضرب و جرح بدون داشتن شاهد با سوگند اثبات میشود؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۳,۹۷۸

در جریانی دو تا خانم کاراموز وار مجموعه ای که من مسئول داخلیش بودم واد شدن به دلیل مناسب نبودن رفتارشون اعلام شد که دیگه نباد فرداش با دادو بیداد وارد شرکت شدن .پلیس ۱۱۰ حضور پیدا کرد.گزارش شده که که آثار ضرب و جرحی مشاهده نمیشه .ولی از پزشکی قانونی مدرک آوردن که کبودی چشم مشاهده شده .در زمان اتفاق اون روز ۲ تا همکار دیگه خانم هم حضور داشته دادگاه شهادت دو مرد رو قبول داره ،و اصلا توجهی به گزارش پلیس نداره میگه با ۱۰ تومن پلیس میتونه گزارش بنویسه ،حالا من باید چه جوری ثابت کنم، خداوند رو شاهد میگیرم که من یه خانم اخه چه جوری میتونم مشت بزنم زیر چشم یه نفر ولی راهی برای اثبات ندارم قاضی میگه اون دنیا باید حقتو بگیری اخه این جواب یه قاضی

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
امکان ارسال پاسخ برای این پرسش وجود ندارد.
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دلایل و مستندات شما کافی نبوده است شما تقاضای سوگند نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

سلام درصورت نداشتن شهود تقاصای سوگند نمایید موفق باشید

با سلام باتوجه به اظهارات شما باید تجدید نظربدهید و نیز اعتراض به کارشناس پزشک قانونی برای خودزنی کنید

با سلام و احترام ...اولا اینکه قاضی عنوان داشتند با ۱۰ تومن پلیس گزارش مینویسه حرف قابل قبول و درستی نیست که ان شاالله تصحیح بفرمایند و از روی تهمت نبوده باشه ....اما در صورت نداشتن شاهد بله شما می توانید درخواست سوگند بدهید .البته اماره قاضی نیز باید در نظر بگیرید که ایشان قطعا دنبال احقاق حق هستند .

با سلام نداشتن شهود وا دله اثباتی مناسب کار شما را سخت میکنه درنهایت سوگند در حضور دادگاه و نهایتا علم قاصی

با سلام
اتیان سوگندبعنوان بک ادله اثبات دعوا، یکی از راههای دفاع باشد، بهتر است به سایر دلایل و ادله استناد نمایید.

لازم است پرونده شما مطالعه شود یقینا دفاعیه شما برای دادکاه کافی نبوده اما شماهم میتونستید در مقابل شهود آنها شهود معرفی نمایید و قسم یا قسامه فقط در قتا قابل اعمال است نه درگیری

مشاوره‌های حقوقی مرتبط