🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اتهام ناروای ضرب و شتم و تهدید چه مجازاتی را در پی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۳۳

با سلام. شخصی به دلیل غرض ورزی به دنبال پرونده سازی بر علیه من ادعا کرده که من اورا مورد ضرب و شتم و تهدید قرار داده ام. و در راستای این پرونده سازی با ادعای چند خراش سطحی و جای زخم گواهی پزشک قاونی دریافت کرده و خواهر و مادر و یکی از دوستانش را که به نوعی به هر حال در حمایت از دعوی او ذینفع محسوب می شوند به عنوان شاهد معرفی کرده. و این در حالی ست که من در آن روز و آنساعت در منزلم در حال تدریس بودم و شاگردم به همراه همسرش شاهدان من هستند. و البته مادرم که در جریان برگزاری کلاسهای من هست. حال در جلسه اول دادسرا ، شهود شاکی به صورت کتبی گرفته شد و من هم به صورت کتبی دلایل خود را در رد و تکذیب این اتهام مفصلا نوشتم و باید شاهدان خود را تا چند روز آینده به دادسرا ببرم. البته قرار وثیقه پنج میلیونی برای من صادر شد. سوالم این است که 1- آیا به همین آسانی آن فرد می تواند تنها با شهادت شاهدانش و گواهی پزشک قانونی این ادعا را ثابت کند و تا چه اندازه گواهی شاهدان من در تبرئه شدنم موثر خواهد بود؟ 2- اگر بر فرض، حکم بر خلاف عدالت بر علیه من صادر شد این مورد برایم سو پیشینه محسوب می شود؟ یا سپاس

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

1.خیر در صورت ادعای ایشان شما باید شهود خود را به دادگاه معرفی کرده و خود را تبرئه نمایید.

2.خیر در این خصوص سوء پیشینه محسوب نخواهد شد.

موفق باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط