🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اثبات اینکه سرقفلی (مغازه) تاکنون نقل و انتقال نداشته به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۷۷

با سلام
پدرم یک باب سرقفلی در سال 47 خریداری نموده و صلح نامه اسناد رسمی آن موجود است. ایشان در سال 90 به رحمت خدا رفته اند . ملک در این چند سال در حال انحصار و وراثت بوده و الان در مرحله پرداخت مالیات به اداره مالیات جهت تفکیک سند است.

چند روز پیش شخصی مدعی شده که ملک در اواخر سال 90 بوسیله یک مبایعی نامه (که فقط مهر مشاور املاک نامعلوم و امضا اثر انگشت دو شاهد ناشناس دارد) از شخصی ناشناس (به غیر از پدرم) با مبایعی نامه خریداری کرده . بعد از خریداری خریدار سرقفلی مجدد به مدت 4 سال به همان فروشنده ناشناس اجاره داده

ملک در این چند سال بسته بوده و اصلا باز نشده . بعد از پایان مدت اجاره خریدار از شورای حل اختلاف منطقه حکم تخلیه با همان مبایعی نامه (نامعتبر شرایط بالا) صادر کرده پس از مراجعه به شورا و ارائه صلح نامه میفرمایند از کجا می دانید پدرتان سرقفلی به فروش نرسانده . بنده اطمینان کامل دارم چطور اثبات کنم که بفروش نرسانده؟

فقط صلح نامه دفتر اسناد رسمی موجود است . اداره مالیات نیز روی همین سرقفلی برای ورثه مالیات مشخص کرده .

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کاربر گرامی هر فردی که ادعایی را مطرح میکند باید بتواند آن را اثبات کند و نیازی به این نمیباشد که شما بخواهید اثبات کنید که این مبایعه نامه تنظیم شده است یا خیر. اگر ایشان ادعا میکنند که پدرتان با ایشان مبایعه نامه تنظیم کرده اند و شما فکر میکنید که امضای پدرتان جعل شده است شکایت کیفری جعل علیه ایشان تنظیم کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط