🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اثبات بر عدم ضرب وجرح بر عهده شاکی میباشد یا متشاکی؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۳۵۳

باسلام
یکی از دوستان ، خانمش در دادگاه گفته که همسرش سو رفتار داره و بچه ی 4 ساله ش رو زده، و نامه ی پزشکی قانونی هم داره.
با اینکه پدر این فرزند اصلا دست بزن نداره چه برسه به بچه ش که دایما سراغ پدر و میگیره ، اثبات این اتهام زن چگونه است؟
و اینکه همسر این آقا دوماهه وسایل هاشو از منزل شوهر برده و به منزل بر نگشته ، الان این آقا بخواد عدم تمکین بگیره چطور اقدام کنه که وسایل ها مسترد بشن؟
ممنون از لطف شما

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا صرف نامه پزشکی قانونی دلالت ندارد که زوج مرتکب ضرب و جرح شده است در ثانی تمکین حق زوج است و می تواند هر زمان دادخواست تمکین در دادگاه خانواده مطرح کند هرچند قبلش باید در دفتر خدمات قضایی ثبت نام انجام دهد

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان

صرف نامه پزشکی قانونی دلیل بر محکومیت زدن پدر نیست . باراثبات زدن پدر ، به عهده زوجه است

اگر زن ادعایی را در دادسرا یا دادگاه مطرح کرده است بار اثبات بر عهده ایشان است لذا شوهر این خانم باید دادخواست الزام به تمکین به طرفیت ایشان تنظیم کند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط