🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اثبات تدلیس و فریب در ازدواج

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۴۰۵

سلام من پرده بکارت نداشتم و قبل ازدواج به همسرم گفتم و تنها کسی که اطلاع داشت آقا بود بعد این آقا گفتن من نمیخوام خانواده ام بفهمن بیاید بریم گواهی پزشکی بگیریم من رفتم پیش یه دکتر برای جراحی گفت گواهی هم میدیم ولی باید شوهرتم بیاد امضا بزنه من قبل عقد عمل کردم و بعد ما عقد کردیم و دقیقا 1 ماه بعد رفتیم گواهی پزشکی گرفتیم این آقا هم اثر انگشت زد حالا بعد 1سال و نیم که اختلاف پیدا کردیم ادعا می کنه که این خانم منو فریب داده .الان بعد 7 ماه که زیر 1 سقف بودیم ادعا میکنه من به این خانم دست نزدم و اون گواهی بدون اطلاع بوده و این خانم قصد فریب منو داشتن حال اینکه ما برا این گواهی به تهران رفتیم و بعد اون هم دیگه دکتری نبرده اگر اطلاع نداشت.خواهشمندم کمک کنید خیلی نگرانم چطوری ثابت کنم که گفتم بهش

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت ادعای تدلیس از طرف زوج باید آن را اثبات نماید و شما میتوانید به اثر انگشت ایشان در گواهی استناد کرده و اطلاع ایشان از عمل پرده بکارت را محرز نمایید.
موفق باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط