اثبات جرائم رایانه ای با شرایط خاص به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۴۵

سلام.
ما طراح وب هستیم.با مشتری قرارداد بستیم و پشت قرارداد پشت نویسی کردیم و مشتری 50% مبلغ قراداد را عصر همان روز واریز کرد...قرار داد به واسطه سخت گیری های مشتری و به طول انجامید و نهایتا قرار شد تحویل داد ه بشه و طبق معمول چو کارت خوان خراب بود پشت نویسی کردیم و قرار شد که مشتری پرداخت کنه ولی نکرد! و دبه کرد...ما هم حین انتقال و تحویل کار رو نصفه کاره رها کردیم... بعد از اونجایی که توی پلیس فتا آشنا داشت با عنوان سرقت سایت از ما شکایت کرد ... و بعد از سه ماه تحقیقات تخصصی پلیس فتا و با گزارش تخصصی پلیس برای ما کیفرخواست صدار کردند با عنوان اختلال و تخریب داده.
در حالی که قرارداد داریم ... و مدارکی داریم که نشون میده مشتری تسویه حساب نکرده ... و فرم های مربوط به تسویه و تحویل رو امضا نکرده و ...
آیا کسی میتونه روی مالی که متعلق به ماست اداعایی داشته باشه؟
اسکریپت ماله ماست - هاست رو به درخواست ما مشتری خریداری کرده..ولی پولشو ما دادیم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما با توجه ب دلیل ها مدارک خود می توانید به دفاع مقابل دعوای شخص بپردازید و با توجه به ادله محکم خود پیروز دعوا خواهید بود . برای اثبات این عمل با وکیل متخصص صحبت کنید.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط