اثبات رابطه از طریق امارات چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۶

سلام
چگونه می‌توانم از فیلم خصوصی دیگران برای اثبات رابطه نامشروع آنها در دادگاه استفاده کنم ولی خودم ضرر نبینم ؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام

راه های زیادی برای اثبات رابطه نامشروع وجود دارد که موارد اصلی آن اقرار، شهادت شهود و علم قاضی است پیامک و چت و تصویر از مواردی است که می تواند به علم قاضی کمک کند.

البته طبق ماده ۷۴۵ (ماده ۱۶ قانون جرائم رایانه ای) قانون، افشای اسرار خصوصی دیگران را جرم دانسته و مجازات آن را تا ۲ سال حبس و جزای نقدی در نظر گرفته است.

لذا توصیه می کنم جهت پیگیری و دفاع در این زمینه حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری داشته باشید، چراکه با تجربه و دانش کافی می توان در جهت بهتر به نتیجه رسیدن این موضوع گام برداشت.

سربلند و پیروز باشید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
در صورتی که شما صاحب حقی در این خصوص نباشید خودتان به ۲ تا ۵ سال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهید شد
در ضمن اینکه اثبات رابطه نامشروع صرفا با فیلم کار دشواری می باشد و نیاز به شهادت چهار نفر شاهد و یا چهار بار اقرار یکی از طرفین دارد

امارات به اموری یا اوضاع واحوالی گفته می شود که ظن آور بوده و راهنمای انسان درجهت کشف حقیقت است.
حال در مورد بالا فیلم می تواند به عنوان اماره ای علم آور نزد مقام قضایی مطرح شده و بدینوسیله به این نتیجه برسد که رابطه ی نامشروع اتفاق افتاده است.

سلام. اگر در فیلم مربوطه واقعا رابطه نامشروع فیزیکی مثل تقبیل یعنی بوسه یا ساییدن بدن ها بهم انجام شده باشه ، میتونید بهش استناد کنید و جرم رو گزارش کنید..برای شما ضرری نداره در صورتی که دوطرف رابطه زوجیتی میانشان وجود نداشته باشه

اگر با یکی از اون اشخاص محرم باشید به راحتی امکان استفاده از فیلم وجود دارد ولی توجه و التفات به فیلم باید به صورت خصوصی از قاضی پرسش شود و الا ممکن است عواقبی برای شما داشته باشد و افزون بر آن نتیجه ای هم در بر نداشته باشد در اثبات روابط نامشروع آن دو.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط