🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اثبات رابطه نامشروع با استناد به مورد زیر چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۹

با عرض سلام
وقت بخیر
اگه یک شماره تلفن به نام اقا باشه ولی یک خانم از ان استفاده میکرده رو چطور میتونم ثابت کنم؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
رابطه نامشروع نیاز به ادله بسیار قوی دارد و با این موضوع قابل اثبات نمیباشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

سلام
اثباات این امر دشوار می باشد و اصولا فردی که سیم کارت به نام وی می باشد مالک ان است و شما باید ثابت کنید که سیم کارت تحت تصرف فردی غیر از مالک بوده است که در این راستا شاید بتوانید به شهادت شهود استناد کنید

سلام و درود
طبق فرمایش دوستان شما باید ابتدا از فردی که مالک سیم کارت است به عنوان مشتکی عنه یاد کنید تا در صورتی که در زمان وقوع جرم احتمالی سیم کارت نزد دیگری و یا مورد استفاده ی وی بوده است عنوان شود تا شکایت شما به جهت روشن تری دلالت داده شود.
موفق باشید.

سیم کارت به نام هرکسی که باشد مسولیت با خود اوست مگر اینکه بتواند اثبات کند سیم کارت دست دیگری بوده یا به دیگری واگذار شده

با سلام
چنانچه مدعی هستید با سیم کارت مورد نظر جرمی صورت گرفته است ابتدا باید طرح شکایت نمایید و برای اثبات این امر که سیم کارت مورد استفاده چه شخصی بوده است باید ادله محکمه پسندی داشته باشید تا قاضی را مجاب کنید که دستور اخذ پیرینت پیامک ها یا تماس های ورودی و خروجی را صادر نماید که از این طریق مشخص شود که سیم کارت دست چه شخصی بوده است.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط