🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اثبات رابطه نامشروع به دلیل پخش فیلم نزدیکی امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۳۰۳

پسر مجردی که با زنی متاهل رابطه نامشروع داشته و فیلم از این رابطه موجود هست اما شوهر زنه بخاطر پخشی فیلم از زنش از این پسره شکایت کرده ک دادیار هم دوست صمیمیش بوده و اسمی از رابطه نامشروع نبوده تو قرارش اخاذی و انتشار فیلم زدن اما فیلم دیگری موجود هست که عشق و علاقه این زن را نشون میده و کاملا مشخصه که زوری نبوده از روی دلخواه بوده و زنه پسره را تحریک میکنه به رابطه نامشروع.حالا این پسر مجرد زندان هست چه شکایتی باید از این زن بکنه تنها مدرکش فیلم از رابطه و رقص و ...این خانم میباشد اونم در خانه پدر پسره خود زنه میومده اونجا هرروز چطوری میشه شکایت کرد تازه پسره به شوهر زنه قبل از انتشار فیلم زنگ زده گفته به زنت بگو دست از این کاراش برداره
در هر حال مقصر صدرصدزنه بوده چون همه فامیل اطلاع داشتن از این رابطه مقصر هم زن متاهل بوده اون پسر مجرد بوده بعدش هم توبه کرده حالا فیلم ۵ سال پیش پخش شده ایا این پسر میتونه با فیلمهایی که داره زنه را به رابطه نامشروع و اغفال محکوم کنه
البته پسره تحت شکنجه تو آگاهی اقرار گرده

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر به هیچ عنوان رابطه نامشروعی که مربوط به 5 سال گذشته بوده است با فیلم قابل اثبات نخواهد بود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط