🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اثبات روابط نامشروع با شهادت فرزند و وجه واریز شده امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۵۷

با سلام. بر اساس اظهارات تعدادی از دوستانم، همسر بنده به یکی دیگر از دوستانم، پیامکهای عاشقانه میداده است. که نفر مورد نظر نیز با مراجعه به دوستانم از آنها خواسته که به من این موضوع را اطلاع دهند تا از این کار همسرم ممانعت کنم که دوستان من نپذیرفته و اظهار کرده اند که ما میترسیم همچین خواسته ای از فلانی (یعنی من) داشته باشیم. بعد از اینکه من مسیله را فهمیدم، چون همسرم به منزل مادرش رفته بود، بنده بعد از بررسی حساب عابر بانک همسرم متوجه شدم که ایشان طی 5 ماهه اول سالجاری بیش از 4 میلیون تومان نیز به حساب فرد مذکور واریز نموده است. البته پسر بزرگم نیز شاهد مکالمه تلفنی این دو بوده و فرد مورد نظر نیز صبحها که من سر کار بوده ام به منزل ما زنگ زده و با همسرم صحبت مینموده است.
آیا بنده میتوانم در دادگاه کیفری، به طرح دعوا از همسرم اقدام نمایم؟ ممنون

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما میتوانید شکایت کیفری رابطه نامشروع را علیه ایشان تنظیم نمائید ولی در هر حال مستحضر باشید که باید با مدارک محکمه پسند بتوانید آن را اثبات کنید مانند شهادت فرزندتان.. اقرار دوست و واریز وجه به حساب ایشان از طرف زوجه و ...

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط