🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اثبات ضرب و جرح بعد از چند ماه امکانش هست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۲۵

سلام
چن ماه پیش همسرم منو زدن اون موقع توجهی نکردم ولی بعد چن هفته گوشم ورم کرد و مدام اب ازش خارج میشه فکر میکردم عفونته قرص مصرف میکردم تازه رفتم دکتر که گفتن به گوشت ضربه وارد شده و خون ریزی داشته و به خاطر این عفونت کرده الان که چن ماه گذشته من تازه متوجه شدم میتونم پیگیر بشم امکان اثبات این موضوع وجود داره

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر بتوانید ادعای خویش را اثبات کنید میتوانید طرح شکایت نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان

درود
صرف گواهی پزشکی قانونی برای اثبات ضرب و جرح توسط همسرتان کافی نیست.

با مراجعه به پزشکی قانونی و اخذ گواهی پزشکی قانونی می توانید علیه ایشان شکایت کنید

سلام، بله در صورتی که آثار ضربه وارده هنوز در شما وجود دارد امکان شکایت وجود دارد

میتونید با پزشکی قانونی مراجعه کنید ولی اثباتش با شماست

درود بر شما، فرضا بتوانید جراحات و صدمات وارده را نیز از طریق پزشکی قانونی مشخص کنید، انتساب بزه به همسرتان را از چه طریق اثبات خواهید کرد؟؟

تا زمانی که آثار ضرب و جرح وجود دارد باید به پزشکی قانونی مراجعه کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط