🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اثبات ضرب و جرح و فحاشی از جانب زوج علیه زوجه با قسم زوجه قابل قبول است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۷۱۹

سلام و عرض ادب
بابت توجهتون و همچنین پاسخ هاتون بی نهایت سپاسگذار هستم منتها با عرض شرمندگی نتونستم جواب خودم رو از پاسخی که نوشتید دریافت کنم
سوال بنده بابت این بود که همسر بنده بخاطر توجیه رفتن بدون اجازه از منزل که الان به دو ماه رسیده علیه بنده طرح شکایت مبنی بر ضرب و جرح و فحاشی کردند...دو جلسه هم در شورای حل اختلاف خانواده حاضر شدیم ولی چون شهودی نداشتند و بنده هم منکر شدم (که البته عین واقعیته) پرونده مجددا به دادسرا رفت
و برای بنده جلب صادر شد که مجبور به معرفیه کفیل شدم
توی دادسرا دادیار شعبه ۱همون روز خانم رو احضار کردند که بیاد و توضیح بده جریان چی بوده که ایشون هم به گزارش پزشکی قانونی استناد کردند و شاهدی نداشتند
نتیجه اینکه دادیار به خانم گفتند حاضری قسم بخوری ؟ و ایشون هم با وقاحت تمام گفتند بله حاضرم قسم بخورم
حالا منتظرم که مجددا برام احضاریه از دادسرا بیاد و ایشون هم پیش قاضی قسم بخوره
شاهد هم نیاورده و اعلام هم کرده که شاهد ندارم ولی همه اش نگران هستم قاضی پرونده به قسم دروغ ایشون استناد کنه...در اینصورت بنده چه کاری میتونم بکنم؟
اگر قاضی محترم به هر دلیلی قسم ایشون رو قبول کنه بنده حقی بابت اعتراض دارم؟

با تشکر مجدد بی صبرانه منتظر پاسختون هستم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خواهش میکنم. در مواردی که شهود و مدارک محکمه پسند دیگر در دسترس نمیباشد و سوگند شاکی مطرح میشود تنها علم قاضی حکم فرما خواهد بود و همه چیز به عمل قاضی بستگی دارد و متاسفانه نتیجه اصلا مشخص نمیباشد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط