🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اثبات فوت بر اثر حادثه ناشی از کار چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۲

با سلام،پدر بنده در پالایشگاه دچار گاز زدگی و بیهوشی و تشنج می شوند که بعدها دچار امراض ریوی و عفونی شدن و بعد از چند سال فوت کردن، اما شرکت گاز علت فوت را ناشی از آن حادثه نمیداند و ما بدنبال این هستیم تا اثبات کنیم علت فوت ناشی از کار می باشد لطفا راهنمایی بفرمائید.سپاس

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام..
اثبات علت مرگ آنهم پس از گذشت چند سال بطور قطع بسیار مشکل می باشد..
مگر اینکه گزارش و یا صورت سانحه ای در زمان وقوع حادثه در اینخصوص تنظیم شده باشد و یا پدرتان با مراجعه به بیمارستان و یا پزشکی قانونی مدارک مستدلی دال بر وقوع حادثه در حین انجام کار و اثبان آن داشته باشند که بتوان ثابت نمود که حادثه مزبور زمینه ساز بیماری وی و نهایتا منتهی به فوت وی گردیده است..
در اینصورت به راحتی می توان با مستند قرار دادن مدارک مذکور و استدلال ارتباط مستقیم بیماری ریوی و عفونی با حادثه گاز گرفتگی، فوت وی را ناشی از سانحه ناشی در حین کار تلقی نموده و از این طریق طرح اقدام به طرح دعوی و احقاق حق نمود..
موفق باشید..

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان

باسلام
باید مدارکی جهت اثبات این امر داشته باشید مانند شهادت شهود یا مدارک پزشکی

اثبات این موضوع با وجود مدارک و مستندات امکان پذیر هست و درصورت نبود هیچ مدرک قابل استنادی،ادای شهادت بوسیله شهود موثر خواهد بود همچنین در صورتی ک مدرکی از پزشکی قانونی در زمان گذشته دارید میتوانید ب آن نیز استناد کنید تا مورد بررسی مرجع صالح قراربگیرد

با سلام
برای اثبات ادعای خود باید شاهد داشته باشد ویا مدارک پزشکی قانونی آن زمان را تا دادگاه بتواند پرونده را به جریان بیاندازد

در صورتی که هیچ مدرکی ندارید باید شهادت شهود را مستند دعوی خود قراردهید در غیر این صورت موضوع مورد ادعای شما اثبات نخواهد شد

سلام اگر بخواهید پس از چند سال از گذشت اتفاق و حادثه پیگیر ماجرا باشید کمی مشکل است. چون بستگی دارد که آیا زمان حادثه شکایت کرده اید یا خیر.. پرونده باشد یا خیر.
واینکه علت مرگ بخاطر جراحت و آسیب های آن زمان است یا خیر.. باید پزشک قانونی تشخیص دهد.. که به نظر من مشکل بتوانید اثبات کنید. تا نظر اساتیدم در گروه چه باشد. موفق باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط