🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اثبات مالکیت لپ‌تاپ خریداری شده از محل کار بدون کارتن و فاکتور

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۱۵

سلام خسته نباشید، من برنامه نویس هستم و در یک شرکت کار می‌کنم. اوایل یک لپ‌تاپ دادن به من و با کم کردن قیمتش به صورت قسطی از حقوقم گفتن لپ‌تاپ برای خودت و دیگه امانت نیست، ولی بهم رسید یا کارتن و این‌ها ندادند چون خیلی رسم نیست در شرکت‌های این حیطه. الان بعد از چند ماه ما به مشکلاتی خوردیم با شرکت و از اونجا که برامون بیمه رد نمی‌کرد، من از شرکت بابت بیمه شکایت کردم، حالا سر تلافی می‌تونن آدرس لپ‌تاپ رو بزنن در استعلام سرقت یا همچین چیزی و بگن که من لپ‌تاپ رو از شرکت سرقت کردم؟ چطور می‌تونم ثابت کنم که متعلق به خودم هست؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شرکت بایستی ادعای خود را اثبات نماید شما میتوانید به موارد فوق جهت برائت خوا استناد کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

سلام شرکت مذکور نمی تواند به صرف ادعا شما را به سرقت متهم نماید. در صورت که شما را متهم نمود شما می توانید با شهادت شهود یا سایر دلایل اثباتی از خود دفاع نمایید

با سلام
صرف ادعای سرقت کفایت نمی کند و بایستی مدعای خود را اثبات نمایند. در مقابل شما به کسر اقساط لپ تاپ از حقوقتان و سایر مدارک و شواهد استناد کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط