🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اثبات مالکیت و موروثی بودن اراضی در رویه قضائی تقسیم ماترک

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۹

با سلام، بنده به عنوان احدی از وراث درخواست تقسیم ترکه پدر با ارائه اسنادی از قبیل سند اراضی زراعی و ارسال اظهارنامه ۱۵۶ ق.آ.د.م به وراث و به خصوص اقرار خود وارثین متصرف در اراضی موروثی و تحریر و مهر موم ماترک و اظهارنامه مالیاتی و انحصار وراثت و همچنین نظریه هیات کارشناسان سه نفره و واحده درخواست داده‌ام، ۲ بار نیز جلسه رسیدگی، طبق سند و مدارک و نظریات کارشناسی و اقرار ۴ نفر از وارثین متصرفین غیرقانونی در ترکه و همچنین شهادت شهود انجام داده‌ایم، حالیه باز ابلاغیه ارسال شده از بنده در خصوص اسناد و مدارک توضیحاتی خواسته درباره اثبات اراضی موروثی! تکلیف چیست؟ ۲ جلسه دقیقا همه چیز رو به قاضی توضیح داده‌ام، به جز اسناد و اقرار سایر وراث به وجود ماترک، دیگر قاضی چه چیزی از من می‌خواهد؟ فقط زنده کردن فوت شدگان برای اقرار و شهادت مونده، چون من همه ادله اثبات دعوی از اقرار تا اسناد و شهادت و کارشناسی تقدیم کرده‌ام، عجیب نیست!؟

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که مدارک و ادله‌ای که بیان داشتید ظاهرا کامل است، احتمالا باز نکته‌ای مبهم است که بهتر است از خود قاضی جویا شوید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

سلام سندتون سند مالکیت است یا نسق نامه؟ اگر نسق نامه است چون نسق نامه بالذات فقط حق ریشه رو اثبات می کنه طبعا قاضی در مالکیت تردید می کند در ضمن در دعاوی اثبات مالکیت اراضی و املاک فاقد سابقه ثبتی ادله متناسب با خود را می خواهد

سلام وقت بخیر باتوجه به توضیحات شما ادله ومدارک کافی ارائه وتوضیحات لازم داده است اما احتمالا موردی برای قاضی همچنان مبهم یا درصورتجلسه قید نگردیده است وتعیین جلسه ای دیگری ازاین باب میباشد

باسلام. در قوانین ایران بخصوص دعاوی حقوقی اقرار بهترین دلیل بر اثبات ادعاست. بنابر اظهارات شما ادله کامل و کافی است و تجدید جلسه از طرف قضات بخاطر اقناع کردن خودشان است و طبیعی است.

با سلام،نیاز به بررسی دقیقتر دارد.

تعیین جلسه به نظر قاضی بستگی دارد و طرفین دعوا ملزم به تمکین از نظر قاضی هستند طولانی شدن روند پرونده در ایران امریست بدیهی

برای دفاع مناسب از وکیل دادگستری استفاده نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط