اثبات وقوع بیع بدون قرارداد، جلوگیری از وصول چک و سفته تضمین

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۴۱

سلام و احترام، بنده اقدام به خرید یک خودرو به صورت اقساطی از شرکتی کردم و مبلغ ۱۳۰ میلیون تومان ابتدا پرداخت نمودم. قرار بر این شد که ظرف ۶۰ ماه ماهانه ۸ میلیون پرداخت کنم. یک سفته سفید امضا و یک چک هم دادم و ماشین رو هم تحویل گرفتم. ۱ دانگ از ماشین به نامم شد و ۵ دانگ هم به نام شخصی از مالکین همون شرکت تا بعد از آخرین قسط ۵ دانگ باقی مانده را به نامم بزنن، حال شرکت بسته شده و گوشی‌هاشون رو خاموش کردن همگی، با توجه به اینکه هیچ قرارداد کتبی ندارم و فقط یک کاغذ دارم که نوشته ماشین رو تحویل گرفتم و نحوه پرداخت اقساط رو گفته، چگونه می‌تونم اقدام کنم که سفته اجرا نشه؟ چک تاریخش برای سال آینده است، منتها نگران سفته هستم. هر دو رو بابت ضمانت پرداخت اقساط دادم.

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می‌توانید موضوع را از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل نمایید پرداختی‌هایتان را دلیلی بر استحقاق استرداد سفته و چک‌ها قرار داده تا بعدا مشکلی پیش نیاید بهتر است در این خصوص جهت مشاوره تکمیلی تماس بگیرید

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

باسلام؛
شما می توانید دادخواست اثبات وقوع بیع را مطرح نمایید و سفته ضمانتی تنها در خصوص عدم رعایت عدم شرایط ضمانت قابل مطالبه است.

با سلام اگر شماره سفته را دارید بعنوان استرداد سفته دادخواست بدهید و ضمنا دادخواستی هم تحت عنوان اثبات وقوع بیع تقدیم کنید .

سلام برای اثبات وقوع بیع دادخواست دهید و موضوع ضمانتی بودن چک و سفته را نیز مطرح نمایید

باسلام بعداز پرداخت آخرین قسط خودرو ، دادخواست اثبات وقوع عقد بیع را مطرح کنید و چک و سفته های ضمانت ، برگه تحویل خودرو ، وجوه واریزی را مستند دادخواست خود قرار دهید.
اگر قید کرده باشید چک و سفته ضمانت می باشد درصورت اقدام شرکت جهت وصول، ضمانتی بودن آن اثبات خواهد شد.

باید اثبات وقوع غقد بیع ارائه بدهید.
با اثبات ضمانتی بودن میتوانید از پرداخت آن جلوگیری نمایید.

با سلام،اثبات ضمانتی بودن سفته با شماست.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط