🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اثبات وقوع بیع و امکان استرداد خودرو با پرداخت مبلغ

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۷۲

با سلام و وقت به خیر، بنده یک ماه پیش از همسرم جدا شدم. ما در مهر ۱۴۰۱ یک ماشین از سایپا خریدیم که به اسم پدرم خریداری شده ولی هزینه از کارت همسر سابقم به حساب سایپا واریز شد و سال ۱۴۰۲ پدرم ماشین رو به نام من زدن. الان با مدارک فوق طرف رفته شکایت کرده که ماشین رو پس بگیره، در ضمن بنده خودم شاغلم و تمام طلاهام رو فروختم که طلافروش به حساب ایشون واریز کرد. ممنون میشم راهنمایی کنید.

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

به نظر استرداد خودرو ممکن نیست دراین صورت باید دعوای مطالبه وجه مطرح شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۹,۰۰۰ تومان

با سلام
امکان استرداد خودرو وجود ندارد می‌توانند دادخواست مطالبه وجه دهند

سلام استرداد خودرو امکان پذیر نیست‌،ایشان می‌توانند دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایند.

سلام.تحت شرایطی می تواند دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید.در دعوی خودرو محکوم به بی حقی میشود

با سلام، همسر سابق شما تنها می‌توانند دادخواستی در قالب مطالبه وجه مطرح نمایند، استرداد خودرو امکان پذیر نیست.

با سلام
خودرو را نمی تواند پس بگیرد اما ممکن است بتواند دادخواست مطالبه وجه مطرح کند.

باسلام ایشان میتوانند مطالبه وجه علیه کسی که پول به حساب واریز شده طرح دعوی نمایند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط