🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اثر زد و خورد زن وشوهر در حد کبودی در دادخواست تمکین

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۳۱

باسلام
آیا بگو و مگو و زد و خورد و اختلافات زن و شوهری که در هر خانه ای و بین هر زوجی وجود دارد که منجر به کبودی در ۲ ناحیه از بدن زوجه شده و متعاقبا شکایت زوجه را به دنبال داشته مانع صدور حکم الزام به تمکین میشود؟

۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با اثبات ضرب و جرح مستمر امکان دارد اما با اصولا با یک بار ضرب و جرح تمکین رد نمی شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
خیر اصولا با یک مرتبه ضرب و جرح، دعوای الزام به تمکین رد نمی گردد.

با درود ، اولا درخصوص ایراد ضرب و جرح عمدی درصورت شکایت زوجه علیه شما ، درصورت اثبات جرم ، شما به پرداخت دیه متعلقه محکوم خواهید شد.
و اگر فقط این اختلاف و درگیری یکبار اتفاق افتاده است ، مانع تمکین زوجیت زوجه نخواهد شد

باسلام. صرف یکبار درگیریرموجب رد تمکین نخواهدبود. ولی اور مکرراتفاق بیفتد احتمال رد وجوددارد.

تشخیص آن بسته به مقدار ضرب و جرح به عهده قاضی رسیدگی کننده می باشد.

بعید است در چنین فرضی دعوای تمکین رد شود، زیرا می بایست ارتکاب ضرب و جرح توسط زوج به حدی باشد که موجبات سلب امنیت جانی زوجه را فراهم کند.

سلام احتمال رد تمکین وجود دارد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط