اجاره بها سر قفلی را به چه دلیل باید به مالک پرداخت کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۴۸

با سلام و احترام

بنده سال 68 سرقفلی یک مغازه از یک پلاک ثبتی را خریداری کردم. سال 88 مالکیت کل پلاک ثبتی مذکور انتقال داده شد. با توجه به اتمام قرارداد اجاره ای که با مالک قبلی داشتم به مالک جدید اعلام کردم که برای تنظیم قرارداد اقدام کنیم. ما تا کنون ایشان از این اقدام سر باز زده اند. در شرایط فعلی من چه اقدامی انجام بدم که مشکلی برای حق سرقفلی پیش نیاید؟ آیا لازم است اجاره بها را به صندوق دادگستری پرداخت کنم؟ و اگر پاسخ مثبت است طبق اجاره نامه قبلی؟ برخی پیشنهاد دادند دادخواست الزام به تنظیم اجاره نامه رسمی تقدیم کنم. این راه چطور است از نظرتان؟ ممنونن و سپاس

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر حق سرقفلی به صورت رسمی به نام شما باشد هیچ خللی به سرقفلی شما وارد نخواهد شد لذا فقط میتوانید یک اظهارنامه برای ایشان ارسال کنید و آمادگی خود را برای پرداخت اجاره ملک اعلام کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط