🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اجراییه مهریه پس از صدور رای قطعی صادر میشود؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۴۱,۸۲۶

با سلام...حکم قطعی ۵۵۵ عدد سکه مهریه با ۲۰ عدد پیش و هر ۴ ماه یک سکه توسط دادگاه تجدیدنطر حدودا چند روز قبل از طریق پیامک ثنا به من ابلاغ شد...حال سوال من این است که من چه باید بکنم؟خودشان ابلاغیه اجراییه برای من میفرستند؟قبلا در خصوص محکومیت ۵۵۵ عدد سکه اجراییه صادر شده بود که من دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به دادم...من میخواهم راهنمایی بفرمایید که چه کنم تا کمی اجراییه این دیرتر بشود؟؟؟من که نباید به دادگاه مراجعه داشته باشم؟؟؟قطعا روجه برای اجراییه حکم نهایی اقدام باید کند؟؟؟سپاس

۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا صدور اجراییه مسلما حکم قابل اجرا نیست. و همسر شما باید این درخواست را بدهد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

بله حتما اجراییه صادر خواهد. شد ودر زمان تعیین شده می بایست پرداخت شود

با سلام؛بله اجراییه صادر خواهد شد که ظرف ۱۰ روزبایدپرداخت نمایید وشما باید مطابق حکم اعسار و تقسیط مهریه را پرداخت کنید یا پس از مدتی دادخواست تعدیل بدهید

درود
بله اجراییه صادر میگردد

بله اجراییه صادر خواهد شد که ظرف ۱۰ روز می بایست پرداخت نمایید

با درود بله اجرائیه صادر می‌گردد

بادرودوسلام اجراییه صادر می شود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط