اجرای حکم برای گرفتن خسارت مالی از راننده ی مقصر و متواری چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۳۵۵

با سلام
همه میدانیم که تصادف فقط یک اتفاق کااااملا ناخواسته ست و اصلا نیازی به بحث و درگیری و دردسر انداختن طرف مقابل نیست و آنان که موقع تصادف فحاشی و عربده کشی میکنن آدم فضایی ای بیش نیستند!
متاسفانه من نزدیک به یکسال پیش تصادف کردم و ماشین م خسارت دید و چون راننده مقصر و بدون گواهینامه ی رانندگی بود قبل از حضور پلیس راهنمایی از صحنه ی تصادف متواری شد البته بعد از کلی بی ادبی و فحاشی و تهدید به اینکه روت بنزین میریزم و ... که من اصلا نفهمیدم فاز اون بنده خدا چییییی بود!
حالا من بعد از کلی دوندگی و هزینه و دردسر و اعصابی که تو این دادگاه و شورای حل اختلاف گذاشتم امروز تونستم حکم اجراییه رو بگیرم گفتن اگه مالی داره باید بگم برای توقیف ، من که نمیشناسمش فقط موقع فرار از پلاکش عکس گرفتم و مشخصات ماشین ش که راهور به دستور شورا ضمیمه ی پرونده کرده و مشخصات مالک خودرو، همین ماشینو میتونم به عنوان مال برای توقیف و اجرای حکم معرفی کنم ؟
ظاهرا این آقا تو نمایشگاه کار میکنه الانم که یکسال گذشته اگه ماشین فروخته باشه به حال من فرقی میکنه ؟
من میتونم همزمان با اجرای حکم ، بخاطر فحاشی و تهدید و توهین موقع تصادف ازش شکایت کنم شاهدم هم دارم ؟...البته من همون اول بخاطر فحاشی ازش شکایت کردم ولی انقدر که تو دادگاهها بعضی از کارمندان بدتر از اون آقا به شعور آدم توهین میکنن من پرونده رو پاره کردم ولی ثبت سیستمی شده میشه مجددا پرونده ی فحاشی رو الان به اجرا گذاشت چون هنوز یکسال کامل نشده؟
مثل همیشه لطفا راهنمایی کنید که من برای اجرای این حکم چه چیزی رو الان باید توقیف کنم همین خودروی مقصر خوبه ، غیر از این من که نمیشناسمش و شکایت تهدید به جریان بذارم؟
مرسی از شما

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید برای توقیف خودروی ایشان اقدام کنید. همچنین میتوانید برای شکایت به جرم توهین و تهدید به دادسرا مراجعه نمائید. بله میتوانند پرونده را مجددا به اجرا بگذارید.برای اطلاعات بیشتر باید با وکیل متخصص مشورت کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط