🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اجرای حکم خلع ید سازنده زمانی که تعدادی از مالکین ایران نیستند

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۶

با سلام و عرض ادب، ما ۵ مالک از مجموع ۱۴ مالکینی هستیم که توانستیم از دادگاه حکم فسخ بدوی و قطعی قرارداد مشارکت در ساخت و به دنبال آن حکم خلع ید سازنده را در دادگاه بدوی بگیریم. اگر دادگاه تجدیدنظر حکم قطعی خلع ید سازنده را صادر کند، دادگاه زمین و ساختمان نیمه کاره را تحویل ما ۵ نفر خواهان می‌دهد یا باید تحویل تمام ۱۴ مالک شود؟ از آنجاییکه دو نفر از مالکین در خارج از کشور حضور دارند، آیا تا زمانیکه آن دو نفر حاضر نباشند زمین و ساختمان نیمه کاره پلمپ می‌شود؟ با تشکر.

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای تمام مالکین است

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۷,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

با سلام
پس از خلع ید سازنده، ملک به تصرف شخصی از مالکین داده نخواهد شد مگر تمامی ایشان، اذن و رضایت خود را نسبت به تصرف شخص یا اشخاصی اعلام نمایند.

دعوی نسبت به همه می باشد اما نیازی به حضور همه برای تصرف نیست.

درودبرشما
دعوی برای تمامی مالکین است

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که دعوی برای همه مالکین است

سلام اجرای حکم خلع ید یعنی سازنده را بیرون می کنند فقط همین زمین و ساختمان را تحویل کسی نمی دهند متعاقبا تصرف مالکین در ملک تابع مقررات تصرف مالکین مشاعی است که هیچکدام بدون اذن دیگری حق تصرف ندارد

سلام و احترام
دعوی غیرقابل تجزیه است پس برای همه مالکین اثر میگذارد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط