اجرت المثل ایام زندگی را چگونه در طی ایام زوجیت پرداخت نمایم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۹۳

سلام
چطور میتونم در ایام زندگی اجرت المثل پرداخت کنم؟
مثلا آیا با افتتاح یک حساب با عنوان اجرت المثل به نام خانم میتوان پولهایی که به حساب واریز میکنم را به این عنوان محسوب کرد؟

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اول باید بدانید چه مقدار باید به عنوان اجرت المثل پرداخت کنید توصیه می شود ابتدا دادخواست تامین دلیل و ارجاع به کارشناسی بدهید مبلغ را که کارشناس مشخص کرد آن را به حساب سپرده دادگستری واریز کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

نیازی به افتتاح حساب جداگانه نیست کافی است همسرتان ذیل برگه ای را امضا کنند که اجرت المثل خود را دریافت کرده اند و می توانید این کار را هر ماه تکرار کنید

سلام
بله می توانید
گرفتن رسید با امضا و اثر انگشت ایشان
که مربوط به اجرت المثل است را اخذ نمایید

سلام دوست گرامی
اجرات المثل در حالت خاصی به خانم ها در هنگام طلاق تعلق می گیرد ولی شما می توانید در زندگی زناشویی نیز مبلغی را که پرداخت می کنید به عنوان اجرات المثل باشد البته خیلی زیبنده نیست این کار چون معمولا بانون کاری که در منزل انجام می دهند برای ان مطالبه اجرت نمی کنند

با سلام نیاز به افتتاح حساب جداگانه ای برای این منظور نیست میتوانید بعد از تعیین میزان اجرت المثل از سوی کارشناس مبالغ تعیین شده را تحت این عنوان و سرفصل در فیش های واریز بانکی قید نمایید(بابت اجرت المثل ماه...... همسر م خانم......) و در موارد لزوم آنها را ارایه نمایید.

با سلام
میتوانید با افتتاح حساب بانکی واخذ کارت بانکی وواریز وجوه به ان حساب نسبت به رفع مشکل اقدام نمایید

بله می توانید حساب باز کنید باعنوان اجرت المثل

مشاوره‌های حقوقی مرتبط