🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

احضاریه اومده که برای پرداخت دیه بیاین دادگاه میشه مارو راهنمایی کنین که چیکار کنیم؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۳۲۱

سلام ۳سال پیش داداش من تو مدرسه با همکلاسیش که پسر یک پلیس هم هست می دویدن که خوردن زمین بعد از اون آقای پلیس با خانواده ما تماس گرفت و گفت که پسرتون پسرمو زده زمین پسرم ناراحته یک موتور بخرید واسش تا خوشحال بشه ما هم نخریدیم از ما شکایت کرد که داداشم به طور عمد پسرشون رو هل داده و بینی پسرشون شکسته در صورتی که بچه ایشون از قبل انحراف بینی داشتن و الان احضاریه اومده که برای پرداخت دیه بیاین دادگاه میشه مارو راهنمایی کنین که چیکار کنیم مگه بیمه مدرسه نباید پاسخگو نباشه وقتی عمد نبوده چطور عمد حساب کردن وقتی مدیر و معاون میگن بچه با وضعیت سالم از مدرسه خارج شده چطور میگن بینی این بچه شکسته لطفا راهنمایی کنین خیلی فوریه

۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام اظهارنظر به بررسی نیازدارد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود
سوال تکراری است.

با سلام
برای دریافت دیه باید ادله محکمه پسند از جمله شهادت شهود و نامه پزشک قانونی وجود داشته باشد در غیراینصورت ادعای ایشان به نتیجه نخواهد رسید در ادامه باید عرض شود عمدی یا غیرعمدی بودن صدمه وارده تاثیری در مطالبه دیه ندارد.

با احترام برای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی بیشتر اسناد و مدارک شماست

سلام برای دیه عمد یا غیر عمد بودن ملاک نیست ، اگر مدرسه بیمه کرده باید جوابگو باشد ، مجموعا موضوع نیازمند بررسی بیشتر است ....

سلام
دیه قابل مطالبه است
به شرطی که اثبات گردد

عمدی و غیر عمدی بودن عمل تاثیری در پرداخت دیه ندارد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط