🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

احضاریه در صورت کافی نبودن مستندات شکایت تلگرامی ارسال میگردد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۴۰

سلام. اگه شخصی بابت رابطه تلگرامی دوطرفه درخواست شکایت بکند و دلایل اون فقط چند تا چت تلگرامی دوطرفه بوده باشد امکان دارد برای طرف مقابل احضاریه ارسال گردد یا خیر؟؟؟ اگر قبل از وقت دادرسی طرف شکایت خود را پس بگیرد چگونه میشود؟ و در اخر اگر دادگاه تشکیل شود میشود وکیل به تنهایی در جلسه دادگاه حاضر شود؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که ارتباط نامشروع در فضای مجازی قابل اثبات باشد می توان از آنها در دادسرا شکایت کرد که در این صورت اگر رابطه هر دو با رضایت بوده و عنوان مزاحمت نداشته باشد مجازات شلاق تا 99 ضربه برای هردو اعمال خواهد شد. و تمام مراحل ارسال احضاریه و رسیدگی در دادگاه اجرا می شود. در صورتی که امکان مراجعه به دادگاه نداشته باشید می توانید از یک وکیل مجرب در این زمینه کمک بگیرید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط