اختلاف با شهرداری در صورتیکه قبلا سرقفلی فروخته شده باشد چگونه رفع میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۰۱

با عرض سلام و احترام.
اینجانب مالک یک ملک به همراه یک باب مغازه بوده که سرقفلی مغازه قبلا واگذار شده است، حال می خواهم از طریق شهرداری پروانه تخریب و نوسازی بگیرم تا بتوانم حکم تخلیه مغازه را بگیریم، همچنین ملک بنده دارای یک اتاق احداث شده بدون مجوز هم بوده که حکم تخریب کمیسیون ماده صد دارد. حال که من قصد تخریب کل ملک را دارم اتاق مربوطه نیز خودبخود تخریب خواهد شد اما شهرداری از صدور پروانه تخریب و نوسازی خودداری نموده و دلیل این امر را صرفا شاکی بودن مستاجر مغازه اعلام نموده است، حال در این شرایط تکلیف چیست و چگونه می توانم پروانه ساخت بگیرم؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما نمیتوانید مالک سرقفلی را تخلیه کنید و برای ساخت و ساز اقدام کنید و تنها اقدامی که میتوانید انجام دهید ابنست که یا رضایت ایشان را جلب کنید و حق سرقفلی ایشان را خریداری کنید و یا با حکم دادگاه پس از نوسازی مغازه را به ایشان تحویل بدهید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط