🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اختلاف در مورد ارثیه پدربزرگ را چگونه پیگیری و حل کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۳

سلام
مغازه ای از پدربزرگم بعد از فوتشون بجا مونده حدود ۴۰ ساله که تا امروز تقسیم نشده ، حدود ۱۰ سال پیش پسرعمو و زن عموی من به پدرم مراجعه کردن که اجازه اجاره دادن مغازه رو بگیرن ، پدرم کاغذی رو امضا کرد که بعلت بیسوادی پدرم متنشو نمی دونیم (محل امضا محل کاره پدرم بود) از اون روز تا حالا مغازه در اختیار عموی من هست که مدعی هستن مغازه متعلق به اوناست ، حال سوال اینه که چطور می تونیم اقامه دعوی کنیم؟ و دوم اینکه بنده بعنوان پسر ارشد می تونم بصورت وکالتی از پدرم کارهای قانونی رو انجام بدم؟
در ضمن بنده یک عمو و دو عمه دارم که البته یکی از عمه ها فوت کرده
با تشکر

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود و احترام
در خصوص موضوع سوال بدوا نیاز است اقدام به اخذ حصر وراثت پدر بزرگ و عمه که فوت نموده بنمایند. در مورد ماهیت سند امضا شده باید به عمو مراجعه و از محتوای سند امضا شده اطلاع حاصل نمایید در صورت عدم پاسخ اقدام به ارسال اظهارنامه رسمی به عمو
و بیان رسمی خواسته خود طی اظهارنامه نمایید چنانچه کاشف به عمل امد که سند عادی امضا شده همان اجاره مورد ادعای شما بود، میتوانید نسبت به مطالبه اجور این مدت و همچنین تخلیه، فروش و تقسیم آن اقدامات قانونی را انجام دهید. و چنانچه سند امضا شده بیع یا سایر عقود ناقل باشد راههای دیگری برای احقاق حقوقتان بایستی جستجو کنید. شما بدیهی است با اخذ وکالت از پدر کلیه امور حقوقی پدر را میتوانید انجام دهید. با همان وکالت هم میتوانید اقدام به تفویض وکالت به وکیل دادگستری جهت انجام امور قانونی یاد شده در فوق اقدام نمایید. موفق باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

سلام در ابددا باید متنی که پدرتان امضا کرده ، مطالعه شود . سپس اخذ انحصار وراثت پدر بزرگ و عمه متوفی باید انجام شود . بعد از آن باید درخواست تقسیم ترکه مطرح شود .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط