اختیاراتی فردی که ملک خود را صلح عمری نموده است، تا چه حد است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۹۸۴

سلام
من یه ملکی رو حدود ۱۹ سال پیش خریدم، هم سند منگوله دار هم قولنامه موجوده و به اسم منه و رسید دریافت پول هم موجوده و طرفین معامله امضا کردن و مهر معامله، بیع شرط نمیباشد، به رسید دریافت پول خورده، ولی به دلیلی که ملک برای پدرم بوده دریکی از بند ها آمده که (فروشنده عوائد و منافع مورد معامله رو نسبت به خود عمری نموده تا استیفا منفعت نماید).
می خواستم بدونم این منفعت تا چه حد به ایشون میرسه؟
و امکان داره کلا ملک رو از اختیارم در بیاره؟

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ملک بعد از فوت پدر شما مال شخصی میشود که عمری بنامش خورده است

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

منافع تا زمان حیات پدر با ایشان خواهد بود

منافع صلح عمری تا زمان حیات مصالح (پدر) برای ایشان خواهد بود

با سلام
تا زمانی که پدرتان در قید حیات هستند فقط شما از منافع ان حق استفاده دارید

فقط منافع و تا زمان حیات در مالکیت ایشان میباشد و نمیتوانند اصل ملک را از دست شما خارج نمایند

سلام صلح عمری صورت گرفته و مادام که پدر زنده هست همه عواید متعلق یه ایشان است .

سلام اگر در قالب صلح عمری باشد مادامی که صلح کننده در قید حیات هستند صرفا می توانند از منافع ملک استفاده کنند مثل اینکه در ملک ساکن شوند یا به دیگری اجاره دهند .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط