🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اخذ اجازه نشر از مالک مادی و معنوی اثر سفارشی

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۱

اگر کسی سفارش تولید یک اثر را به فرد دیگری بدهد و آن فرد اثر را تولید کند، آن فرد مالک معنوی آن اثر می‌شود و آن کسی که سفارش تولید اثر را داده است مالک مادی آن اثر است.
۱. اگر اجازه نشر اثر را از مالک مادی دریافت کنیم و بدانیم که آن اثر،مالک معنوی هم دارد آیا باید اجازه نشر را نیز از مالک معنوی دریافت کنیم؟
۲. اگر اجازه ی نشر اثر را از مالک مادی دریافت کنیم و ندانیم که آن اثر، مالک معنوی هم دارد یا نه، آیا باید از مالک مادی سوال کنیم تا متوجه شویم آن اثر مالک معنوی هم دارد تا از مالک معنوی هم اجازه ی نشر دریافت کنیم؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام. حق نشر از حقوق مادی است و به همین دلیل شما کافی است از مالک حقوق مادی اثر مجوز لازم را داشته باشید.
در هر صورت احترام به حقوق معنوی (یعنی نام بردن از پدیدآورنده اثر) الزامی و اخلاقی است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۷,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

طبق ماده قانونی ذیل باید اقدام شود
ماده ۱۳ - حقوق مادی اثرهایی که در نتیجه سفارش پدید می‌آید ، تا سی سال پس از تاریخ پدید آمدن اثر ، متعلق به سفارش دهنده است مگر آن که برای‌مدت کمتر یا ترتیب محدودتری توافق شده باشد .

با سلام
مستند به ماده ‌ماده ۱۳ - حقوق مادی اثرهایی که در نتیجه سفارش پدید می‌آید ، تا سی سال پس از تاریخ پدید آمدن اثر ، متعلق به سفارش دهنده است مگر آن که برای‌مدت کمتر یا ترتیب محدودتری توافق شده باشد .

‌قانون حمایت حقوق مؤلفان و مصنفان و
هنرمندان

با سلام
مستند به ماده ‌ماده ۱۳ - حقوق مادی اثرهایی که در نتیجه سفارش پدید می‌آید تا سی سال از تاریخ
پدید آمدن اثر متعلق به سفارش دهنده است مگر آن که برای‌مدت کمتر یا ترتیب
محدودتری توافق شده باشد.
‌تبصره - پاداش و جایزه نقدی و امتیازاتی که در مسابقات علمی و هنری و ادبی طبق
شرایط مسابقه به آثار مورد حمایت این قانون موضوع این‌ماده تعلق می‌گیرد متعلق به
پدیدآورنده خواهد بود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط