اخذ المثنی مدارک خودرو چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۰

بنده خودرویی خریداری کردم که مدارک آن مفقود شده بابت المثنی مدارک خودرو را به مرکز تعویض پلاک بردم با داشتن وکالت نامه از مالک و درج در روزنامه و تایید اصالت خودرو توسط همین مرکز...المثنی مدارک را صادر نمیکنند، متصدی مربوطه فرمایش میکنند که بیمه و معاینه فنی...اگر بنده کارت خودرو رو داشتم انجام میدادم در ضمن من برای تعویض پلاک مراجعه نکردم،بنده رو در دایره سرگردانی قرار دادند...ممنون میشم راهنمایی کنید

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید از خدمات راهور کمک بگیرید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
متقاضیان دریافت خدمات در قسمت راهنمای خدمات – شماره گذاری سایت راهور ۱۲۰ درج و نامبردگان می توانند حسب مورد مدارک و اطلاعات لازم را پیش از مراجعه به مراکز راهور از آدرس فوق کسب کنند.
اگر مالک خودرویی کارت و یا سند سبز خودرو خود را گم کرده باشد برای دریافت سند سبز المثنی یا کارت خودرو المثنی باید مدارک ذیل را به همراه داشته و به یکی از مراکز تعویض پلاک مراجعه نماید.

ارائه یک نوبت آگهی درروزنامه کثیرالانتشارمبنی برمفقودی یا سرقت شدن سندمالکیت وگذشت بیش از ۱۰ روزازتاریخ نشرآگهی
- تکمیل فرم اطلاع ازعواقب کشف فسادوعودت آن درصورت یافت شدن
- حضورمالک یانماینده قانونی وی به همراه وسیله نقلیه درمرکزتعویض پلاک
- ارائه برگ عدم خلافی
- ارائه اصل مدرک احرازهویت(شناسنامه جدیدیاکارت ملی)
اگر مالک برای گرفتن کارت یا سند حاضر نمی شود و نماینده قانونی او قصد انجام این کار را دارد باید به هنگام مراجعه وکالتنامه قانونی جهت اخذ خدمات ارائه دهد.
بعد از طی این مراحل هیچ ارگانی نمیتواند برخلاف نظر و خواسته شما اقدام نماید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط