اخذ خسارت از سارق که مجرم شناخته شده در حین اجرا حکم چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۱۱

از کارخانه ما توسط سارق مبلغ چند صد میلیون سرقت صورت گرفته ، سارق بودن فرد هم برای دادگاه ثابت شده و فرد مذکور با توجه به رد مال ، شلاق هم اکنون با توجه به اجرای حکم در حبس قرار دارد اما هنوز مبلغ خسارت مشخص شده در پرونده را به ما پرداخت نکرده . لطفا راهنمایی بفرمایید چطور می توانیم این مبلغ از ایشان اخذ کنیم و تکلیف این مبلغ رد مال شده به چه صورت خواهد بود . سپاس از شما

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سارق ملزم به رد مال خواهد بود و در صورت عدم پرداخت در حبس خواهد ماند در صورت اثبات اعسار تصمیم گیری با مقام قضایی است

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با درود
باید رد مال نمایند، وگرنه پس از تحمل دوران حبس اگر اعسار ندهد و معسر شناخته نشود و مبلغ را نپردازد، همچنان در حبس خواهد ماند.

با سلام
سارق ملزم به رد مال خواهد بود و در صورت عدم پرداخت در حبس خواهد ماند مگر اینکه اعسار دهد و دادگاه با اعسار وی موافقت نماید

سلام اگرایشان اموالی به جز مستثنیات دین داشته باشند فروش اموال را ازدادگاه تقاضا کنیدوگرنه محکوم علیه در زندان می ماند تا تکلیف ردمال مشخص شود یا اگر مدعی اعسار شدن وضعیت اعسار یاایسارشان توسط دادگاه مشخص شود

سلام
تا زمانی که رد مال صورت نگیرد هم چنان در حبس خواهد ماند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط