🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اخذ رضایت از شاکی در فروش مال‌غیر و مختومه شدن پرونده

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۹

سلام، در جرم فروش مال غیر اگر رضایت کامل شاکی اخذ شود و یا با او صلح و سازش شود و صلح و سازش به دادگاه ارائه بشود، قرار منع تعقیب صادر و پرونده مختومه میشه؟

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.مطابق ماده ۱۱ قانون کاهش مجازات حبس تعزیری اگر مبلغ موضوع جرم کمتر از یکصد میلیون تومان باشد جرم قابل گذشت و به محض اعلام گذشت شاکی قرار موقوفی صادر میگردد ولی اگر مبلغ بیش از میزان قید شده باشد جرم قابل گذشت نیست ولی طبق رویه حاکم بر محاکم اگر در مرحله دادسرا در زمان اعلام گذشت شاکی ادله برای قرار جلب به دادرسی کافی نباشد معمولا قرار منع تعقیب صادر می گردد و مقام قضایی تحقیقات را ادامه نمیدهد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۷,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

با سلام
باتوجه به غیر قابل گذشت بودن جرم جنبه عمومی جرم پابرجاست

درود
بدلیل جنبه عمومی جرم، محکومیت پابرجاست لیکن از تخفیف برخوردار خواهید بود.
موید باشید

درود خیر جنبه ی عمومی جرم پابرجاست و رضایت شاکس صرفا از جهات مخففه میباشد.

با سلام
خیر گذشت شاکی راجع به جرم مذکور صرفا از جهات تخفیف مجازات می باشد.

با درود در جرم فروش مال غیر، اگر رضایت کامل شاکی اخذ شود و طرفین با یکدیگر صلح و سازش کنند، معمولا این موضوع می‌تواند به صدور قرار منع تعقیب منجر شود. در چنین حالتی، طرفین باید صلح و سازش خود را به دادگاه ارائه دهند. اگر دادگاه این صلح و سازش را قبول کند و شرایط قانونی لازم رعایت شده باشد، پرونده مختومه می‌شود.

درود بر شما
خیر پرونده مختومه نمی شود اما در مجازات موثر است.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط